Sanderijn

Het is 1978: Johanes Paulus 1 wordt gekozen, Gerrie Kneteman wordt wereldkampioen, Boney-M. staat grote tijd op nummer 1, net als “You’re the one that I want” van Olivia Newton John & John Travolta, want ook Grease komt dat jaar uit. En niet minder onbelangrijk: ik zie het levenslicht.

Ik ben Sanderijn, thirty-and-a-bit (of dit jaar alweer voor de 10e keer 28 :)), wonende in Utrecht met twee kitties. Werk als Directie Secretaresse midden in ’t centrum van Utrecht. Notoire smoesjes bedenker met een liefde voor internet, film, muziek, fotografie, lezen, eten en mijn twee baby’s Tora & Sushi. En natuurlijk ook voor mijn familie en vrienden.

De vele gezichten van Sanderijn

De titel van mijn blog doet misschien lijken alsof ik heel veel reis, maar dat valt wel mee. (reizen met de bus naar en van t werk elke ochtend tel ik hier niet in mee…) Ik bedoel er meer mijn reizen door het leven mee. Lekker zweverig! Zo zit het dus niet. Het zal (voorlopig) vooral een samengeraapt zooitje van recepten, foto’s en verhaaltjes (al dan niet waar gebeurd) over dingen die ik doe, mee maak, wil doen, moet doen, ga doen, moet laten, wil hebben, etc, Een soort dagboek, zeg maar een “lieve Kitty”, maar dan n tikkeltje anders.

En dat hopelijk op een manier die jullie leuk vinden.

Love S.

Adverteren

Adverteren op deze blog kan uiteraard. Heb je interesse, stuur dan een mailtje aan sanderijn@tripsthroughtheworld.nl.