Vakantie!

Jaaaaaaaa, ik heb mijn vakantie geboekt! Ik heb heel wat gewikt en gewogen en natuurlijk gerekend. Maar de reservering is gemaakt, bevestiging is binnen en de eerste aanbetaling is gedaan. En met deze reis kan er minimaal 1 puntje van mijn 100 dingen in 1001 dagen lijstje af (zie hier): Ik ga namelijk naar America!!!!!

Bestemming

En nee, geen New York, maar het “Beste van het Westen”; oftewel West Coast! Start in LA en dan naar het binnenland (Grand Canyon) en dan via Las Vegas en als eindpunt San Francisco:

Route van mijn vakantie naar USA

Deze vakantie heb ik geboekt via Fox.nl Verre reizen van de ANWB en het is ook nog eens een singlereis. Heb er super veel zin in, maar vind het ook wel spannend! Zo met een groep vreemden op stap. Gelukkig zijn er vooraf al veel mogelijkheden (forum, Facebook) om elkaar iets te leren kennen.

Voor wie al eens in een van deze plaatsen is geweest en tips & tricks heeft; Bring it on!  Ik ga pas in september, dus tot die tijd kan ik lekker plannetjes maken en voorbereiden. Klik op de button onderaan als je alle ins & outs van de reis wilt lezen.

Love S.

 

 

Check vakantie

2 reacties

  1. Celeste

    Wat een ontzettend gaaf vooruitzicht! Het zal ongetwijfeld een prachtige reis worden.

    • Sanderijn

      Hi Celeste, dank voor je bericht. Ik heb er ook super veel zin in!