Jeetje, is het echt al zo lang geleden dat ik een bericht heb gepost? Waar ben ik in hemelsnaam zo druk mee geweest?

Oh ja! Werk, school, werk, werk, beetje school en nog wat meer werk. Maar nu is het weer heerlijk rustig en dus is er weer tijd voor andere dingen. Zoals fotograferen, webdesign (toch een beetje school), muziek luisteren, series kijken, stappen en… daten!

Niet dat ik al echt op date ben geweest, maar heb inmiddels wel weer een account bij RP! (relatie planet voor de niet-kenners) Tegen mijn principes in toch maar een betaald account genomen, want tja, kijken kijken maar nix kopen is zoooo not me!

Natuurlijk ging het meteen al fout! Ik maakte een account aan op mijn iPhone, terwijl ik ’s ochtends op de bus zat te wachten. Misschien niet de meest handige plek, maar je mot wat. Te snel het account aangemaakt, niet goed gelezen of verkeerd geklikt en ineens was ik een vrouw op zoek naar een vrouw. Niets mis mee natuurlijk, maar toch niet echt mijn ding. In mijn oproep had ik geschreven dat alle leuke mannen een berichtje konden sturen. Dat zorgde voor enige verwarring onder de mannen (van de vrouwen heb ik nooit iets vernomen). Helaas kan je op RP je seksuele voorkeur niet zelf aanpassen. Wat best raar is natuurlijk. Als je dan uit of in de kast komt moet je dat ook meteen aan de RP medewerkers laten weten. Maar goed… ik dus een mailtje gestuurd met tekst en uitleg en gelukkig was het “probleem” binnen een dag alweer opgelost.

Dus sinds een maandje ongeveer kan ik hartjes uitdelen en berichtjes sturen. Dit kan goed zijn voor je ego, maar aan de andere kant ook een zware deuk opleveren. (waarom krijg ik van die knappert uit Amsterdam nou geen berichtje teruuuhuuuh? 🙁 zucht). Daarnaast zijn er ook erg veel oudere mannen die op zoek zijn naar een jong bloempje… Niet dat ik mijzelf nou als heel jong zie, maar mannen boven de 60 vallen niet binnen mijn zoekgroep, maar schijnbaar ik wel in die van hun. #ieuw!

Gelukkig zijn er wel een aantal leuke mannen die wel binnen mijn leeftijdsgroep vallen te vinden en heb ik al wat leuke contacten gemaakt. Dus er is nog hoop! 🙂

Over deze leuke en minder leuke contacten een volgende keer meer! Want mijn ervaringen deel ik graag met jullie.

Nu snel nog wat hartjes uitdelen.

Tot snel

Love S.