Wat ik dus stom vind…

Er zijn heel veel dingen die ik leuk vind. Maar dus ook heel veel dingen die ik super duper stom vind. Zie hier stom #2:

De Rio Mare Reclame

Behalve dat die tonijn uit blik eruit ziet als Wiskas, maakt het er niet beter op dat Kevin Costner het op zijn beste Italiaans, maar met een hele andere stem het lange houdbare visje aanprijst. Met een paar hitsige Italiaanse dames die hun sexy buurman gaan bezoeken en dan een “echte”  Italiaanse maaltijd voorgeschoteld krijgen. Als het aan deze kat ligt, koop ik Wiskas.

Afstandsbediening buiten handbereik

Dat je net lekker comfy op de bank zit, kussentjes goed in je rug, dekentje over je heen. Kopje thee binnen handbereik. Maar de afstandsbediening… die ligt nog op de eettafel, of naast de TV, of op het aanrecht (ja, ik weet ook niet wat ie daar doet!), of op een andere plek die niet binnen een armlengte verwijderd is.

Geen respect

Dit puntje komt helaas steeds vaker voor. En dat is dus nog veel Stommer (met hoofdletter S ja!). Geen respect meer voor elkaar. Respect moet je verdienen hoor je wel eens. Ja, jij dus ook!! Doe gewoon normaal tegen elkaar.

Onopgeladen apparatuur

En dan helemaal terwijl je er toch zeker van was dat je je telefoon of iPad aan het snoertje had gelegd. Maar dan blijkt dat ie niet goed is ingeplugd, of de stekker niet in het stopcontact zit, of de stroom is uitgevallen ofzo. Heel stom!

Ik wil ‘t!

Iets heel graag willen, er al heel lang op wachten, maar het dan toch niet krijgen.

Sporten

Ja, ik vind sporten echt stom. Of eigenlijk niet het sporten zelf. Maar wel dat het zo vermoeiend is. En dat de sportschool niet in mijn huis is, voor mijn TV, op mijn bank ofzo.

Stukje maand

Dat ik bijna altijd aan het eind van mijn salaris nog zo’n stuk maand overhoud. Hoe doen andere dat toch?

Series

Ja, series zelf zijn natuurlijk niet stom! Maar dat niet meteen alle seizoenen online staan. En dat je dus soms toch een half jaar moet wachten voordat je weer een seizoen vooruit kunt kruipen.

Inspiratie

Dat ik zo graag heel veel meer wil bloggen, maar daar niet genoeg inspiratie voor heb. Dus tips zijn welkom!! Hebben jullie die niet? Dan zijn jullie ook stom! (dat is natuurlijk een grapje)

Huishouden

Eens in de zoveel tijd is het heerlijk om het huishouden te doen. Muziek hard aan, ramen en deuren open en lekker soppen. Maar elke F-ing week? Dat is dus stom. Zou zo graag een huishoudster (oh sorry, hulp in huis) willen hebben, maar ja… dat stukje maand he…

Plantjes

Groene vingers heb ik niet. Nooit gehad. Ik vind planten heel mooi en leuk en gezellig. Maar er zijn er niet veel die het bij mij overleven. Zelfs nepplanten kan ik nog om zeep helpen. De plantenbakken die ik vorig jaar op mijn balkon zo mooi heb gevuld met kruiden, plantjes en bloemen, staan nu vol met bruine takjes, grassprieten en ander onkruid.

Pepertjes

Pepertjes zelf zijn heerlijk. Fijn gehakt door het eten, op je broodje Mario, gevuld met kaas, jummie! Wat minder leuk is, is als je net een pepertje hebt gesneden, en daarna in je ogen wrijft… auw. 🙁

 

Wat vinden jullie stom?

 

Stom #1 gemist? Hier kan je m lezen!

7 reacties

 1. ELS

  Whaha Sanderijn ik krijg er weer een big smile van om mijn mond! En dat voor het slapen gaan.. niet verkeerd toch.
  Dit is alvast een 1ste reactie, een dezer dagen ga ik er inhoudelijk verder op in hoor. En laat je weten wat ik stom vind haha.
  Wat de pepertjes betreft herken ik het wel hoor , alleen vind de brand bij mij vooral achteraf in mijn neusje terecht.
  Whaha ja ik beken ik peuter wel eens in mijn neus. Ik heb me er lang voor geschaamd, maar ben er in middels wel achter dat 80 % van de mensen dit doet.
  Kijk vooral eens links en rechts naast je als je in de file staat.
  Groetjes Els

  • Sanderijn

   Lief van je!

   En ik behoor stiekem ook tot die 80%. Ssssst, mondje dicht hoor! ;0)

   • Els

    Ik zal niks doorvertellen hoor…. maar had dat niet van je verwacht whaha
    Wat ik stom vind:
    Huishouden
    Staat absoluut nr. 1 en dan heb ik het vooral over schoonmaken! Je maakt schoon en binnen een week ligt er al weer stof grrr…..
    Voetbal:
    Al het stiekeme tegen elkaars schenen schoppen, tekkelen, je zielig laten vallen, kopstootjes e.d. nee dit is geen sport meer voor mij hoor. Waarschijnlijk zit nu half Nederland achter de t.v. Ik pak het slimmer aan hoor. Ik hoor buiten gejuich en weet dat er dan iets gebeurd is, loop naar de t.v. en zie alleen de leuke momenten. Misschien een tip voor al die achter de t.v. zittende zuipende, vloekende en nagelbijtende mensen?? whaha ( volgens mij is het nu 3-1 voor Nederland aan het getoeter buiten de horen..
    Geweld:
    Al het geweld zie ik als zinloos geweld en een teken van zwakte. Stom stom dus wat mij betreft!
    Discriminatie:
    Nog zo eentje. Toevallig maakt ik vandaag een praatje op straat met een Turkse vrouw. Ze vertelde me dat ze gisteren zomaar vanuit het niets negatief is aangesproken door een man bah bah

    Eten:
    Zo dol zijn op lekker eten, maar dan net iets te veel eten en daar dan de rest van de avond last van hebben.
    Gadver, eigenlijk een luxe probleem niet waar, ik begin me ineens te schamen

    Nou zo kan die wel weer voor nu.

    Whaha en ook ik ben een gelukkig mens met veel leuke vrienden en bezigheden!
    Maar ik vind dit thema wel hilarisch

    Groetjes Els

   • Els

    Ships ik had geantwoord wederom, maar helaas dus weer mis gegaan.
    Gedver wat ben ik toch een digibeet. grrrr.
    Maar ik wil nog wel even iets stoms toevoegen:
    Je hebt net een boodschap gedaan, maar dan anders waar je waarschijnlijk in 1ste instantie aan zou denken.
    Juist je snapt hem waarschijnlijk al…
    Ik had mijn boodschap dus gedaan en kwam net een velletje tekort.
    ZO waardeloos, nietwaar om met een broek op je knieën naar je halletje te moeten lopen voor een nieuwe closetrol. Maar het meest stomme hieraan vind ik ( omdat ik alleen woon) dat je ook nog eens niemand de schuld kan geven whahhaha
    Groetjes Els
    En ja voor morgen heb ik er nog een in petto, ook zo waargebeurd. En ook zo gênant

   • Sanderijn

    Je reactie stond erbij hoor! Moest m alleen nog goedkeuren, dan pas is een reactie zichtbaar op de site. Voor het geval iemand hele rare dingen schrijft! 🙂

 2. Els

  Hoi Sanderijn
  Fijn dat je me dit laat weten! Ik voel me ineens heel wat minder digibeet hoor!
  Ik had er nog 1 beloofd, dus hier komt die dan.
  En ja die is ook echt stom. En ja waarom dit echt stom is, omdat dit verdikkeme niet de 1ste keer is dat mij dit overkomt.
  Je gaat weer eens lekker uit, het is mooi weer, dus je trekt je korte rokje weer eens uit de kast. Dan kom je er achter dat dit alleen charmant is als je benen onthaard zijn. Dus snel de ladyshave er nog even over heen. ( denk je dan$%^&*)
  Ja je voelt hem misschien al aan komen.. na 1 been super glad, houd die er mee op, batterij leeg.
  Vervolgens geen tijd meer om hem op tijd op te laden. Dus korte rokje weer de kast in en lange broek maar weer aan.
  Sjucht zo jammer met dat mooie weer en nota bene op een dansavond met leuke vrijgezellen.
  Groetjes Els