Zo, stap 2 is ook gezet; de proefles. Morgen is het D-Day!

Sportschool FOXtrainingen krijgt de onmogelijke taak om mij te enthousiasmeren (oeh, mooi woord) en om wekelijks terug te keren. Ik ben zeer benieuwd. Het is geen standaard sportschool met cardio apparaten, dat is op zich al een punt winst, want die dingen zijn voor mij zo’n beetje als knuffelen met Freddy Krueger. ย Het zijn vooral gewichten, elastiekjes, autobanden (supertof!) en andere leuke dingen waar je mee traint. En je eigen lichaam dus ook. Nou, dat gewicht draag ik al een tijdje mee, dus daar kan ik vast wel iets mee.

De slogan van FT is: “Get fit… get results!ย Onbeperkt functionele en bootcamp trainingen in een uitdagende omgeving!”. Klinkt spannend… en toch ook een beetje eng. Ik heb ooit een blauwe maandag meegedaan met bootcampen in het park en daar kon ik de beginnersgroep amber bijhouden. Dus…

Gelukkig ken ik al een paar mensen die al trainen bij FT en hoor alleen goede berichten. Toch fijn om te weten dat er mensen zijn die mij naar huis kunnen dragen nadat ik bewusteloos ben neergevallen na die eerste les. Zou het gek zijn als ik mij voor donderdag en vrijdag op t werk alvast ziek meld? Bewegen wordt vast lastig.

Ik hoor je denken; die is zichzelf lekker aan t indekken. Maar nee hoor, zelfkennis heet dat gewoon. ๐Ÿ˜‰

Dan resteert er nu nog een dilemma: What the hell moet ik aan??

Voor nu ga ik nog ff heel relaxt op de bank hangen. En de 2e helft van dat pak bastognekoeken wegwerken.

Love S.

4 reacties

 1. Justin

  Hahaha succes ;)… oh shit ik ben er ook morgen.. Dubbel succes dat word bikkelen voor je! ๐Ÿ™‚

 2. Eva

  Je kan het, en als de spierpijn te erg is wil ik je donderdag best de trap opduwen op kantoor ๐Ÿ˜‰

  • Sanderijn

   Ik kan met de lift! ๐Ÿ™‚ Tnx. Gezellig dat je er weer bent!