Na een chill weekend op de bank en met mijn hand nog half in de bijna lege droppot, een bakje kant en klare lasagna leeg op op tafel en thuisbezorgd.nl onder de speeddial bedenk ik me dat het roer nu echt, maar dan ook echt, echt om moet. So sportschool it is…

Nee, ik betaal Netflix inderdaad niet om er vervolgens nooit naar te kijken. Maar 8,- in de maand is nog altijd minder dan die 21,- waarmee ik maandelijks de sportschool sponsor. Het voelt alleen anders. Heel anders. Maar als ik nu nix doe, dan doe ik nooit meer wat. Mijn mantra het komt morgen/volgende week/begin volgende maand wel moet maar ‘ns stoppen.

En om mezelf een illusie te besparen dat het nu wel echt gaat werken bij de standaard goedkopere sportschool ga ik op zoek naar een plek waar ik goede begeleiding en adviezen krijg en waar je vooraf semi-vast een afspraak maakt om te gaan sporten. Geen stok achter de deur, maar een dikke vette boomstam.

Alleen het zetten van deze stap geeft me nieuwe moed en motivatie! Ik heb nu wel een dropje verdiend toch?

 

2Bcontinued…

2 reacties

 1. Layla

  Dus je hebt al een adres anders weet ik iets bij je in de buurt met exact wat je kan gebruiken

  • Sanderijn

   Ik heb een nieuw adresje ja! Morgen proefles (blog komt zo…) Het is niet echt in de buurt, maar dat is misschien ook maar beter.

   Wat heb jij nog?