Er zijn van die momenten die je je altijd zult blijven herinneren. Je diploma uitreiking, je eerste keer, je trouwdag en de dag waarop je hoorde dat Netflix ook in Nederland beschikbaar zou zijn! Dat was voor mij in de zomer van 2013 en ik denk dat ik een van de eerste abonnees was. Sindsdien ben ik hooked! Downloaden hoeft voor mij niet meer. Er is genoeg! En net als je denkt dat je heel Netflix uit hebt, verschijnt er weer een nieuwe serie.

Netflix original

Netflix heeft een aantal series die uit hun eigen stal komen. En dat zijn niet de minste! House of Cards, Orange is the new Black en Hemlock Grove zijn slechts een kleine greep uit het aanbod. En in december is daar “Marco Polo”  aan toegevoegd

Marco Polo; het verhaal

Marco Polo groeit op bij zijn moeder in Italië, omdat zijn vader, Niccolò Polo, als handelaar de wereld rondtrekt. Op een dag neemt Niccolò zijn zoon mee op een meerjarige reis door Azië, waar ze gevangen worden genomen door Koeblai Khan, de kleinzoon van Dzjengis Khan, die in de 13e eeuw over Mongolië heerst. Om zelf vrijgelaten te worden, laat Niccolò zijn zoon als onderpand achter aan het hof. Aan het hof voorziet de jonge Marco Koeblai Khan van zijn zienswijzen op de wereld, terwijl die laatste bezig is om zijn imperium naar China uit te breiden. (bron: Wikipedia)

De in totaal 10 afleveringen van seizoen 1 zijn allemaal online en kijken makkelijk weg! Het doet een beetje denken aan de Tudors (die ik trouwens nog moet afkijken). Seizoen 1 heb ik in een weekend afgekeken (who needs a life?) en ik kan niet wachten op seizoen 2!

Wat zijn jullie favoriete Netflix series?

Love S.

 

 

Ook geen serie meer missen? Neem dan ook een abonnement op Netflix. 1e maand is gratis en daarna heb je al een abonnement vanaf 7,99 per maand! (er zijn 3 soorten).

Netflix
Serie time: Marco Polo op Netflix
Verhaallijn
Cast
Beeld
Spanning
3.8Mijn oordeel