Dat heb ik meerdere keren geroepen bij het kijken van “Pushy Moms” op TLC.

Met mijn liefde voor TV kijken heb ik al heel veel gezien. Er zijn een paar programma’s die ik graag volg, zoals Wie is de mol, Penoza, Divorced, maar ervoor thuisblijven doe ik nou ook weer niet. Maar toch is de TV een van de beste uitvindingen ever! (samen met de pacemaker en de iPhone, maar die zijn voor mij gelijk…)

Ik mag dan ook graag n dag in het weekend lekker op de bank hangen. Onder een dekentje, kopje thee erbij, zapper binnen handbereik en lekker luieren.

Vandaag was het weer zo’n zondag! En een van de programma’s die ik heb gekeken is dus “Pushy Moms” en ik viel hier echt van de ene verbazing in de andere. Het gaat over moeders die hun kinderen pushen om op gewicht te letten. Niet zo veel mis mee met al dat kroost met overgewicht zou je denken. (Ik kan zelf ook wel een pushy mom gebruiken) Maar dit ging echt te ver! Een meisje van 6 jaar die om de dag sit- en push-ups moet doen, op turnen, zwemmen en dansen zit en zichzelf nu al te dik vindt! OMG, dus!!

Nou is het wel duidelijk waar haar obsessie vandaan komt; mams werd zwanger op haar 15e en woog toen 44kg. Nu wil mams, dus 6 jaar laten, weer hetzelfde wegen als voor haar zwangerschap. OMG, again! Hoe realistisch is dat?

Maar goed, aan de andere kant heb je ook “Here come’s Honey Boo Boo” over een kleine redneck (inclusief accent!) die meedoet aan beauty pageants. Ze wordt begeleid door haar moeder die zo’n 140kg weegt. Ook niet echt een gezond gezin dus.

Boo boo & the family

Boo boo & the family

Zoals je ziet, het was weer een heerlijk verstand op 0 dagje. Nu DC Cupcakes en strakjes Penoza!!