Ik ben alweer een tijdje vrijgezel en vind het toch wel tijd worden om weer eens op zoek te gaan naar een leuke vent! Maar da’s niet makkelijk….
 
Volgens mijn vrienden ben ik te kieskeurig in mijn keuze. En heb ik “to high standards”. Ik zelf vind van niet. Ze denken dat ik bij qua uiterlijk alleen naar mooie mannen kijk. Type Shemar Moore, Justin Timberlake of Brad Pitt van vroeger ofzo. Maar nee, ik kijk heus wel om me heen en verder dan het uiterlijk. Maar als ik niet een bepaalde sparkel voel als ik een man zie, dan is het voor mij niet nodig om daar verder op in te gaan, of in elk geval niet om er zelf op af te stappen. Is dat dan een high standard? Is dat oppervlakkig? Nee toch?
Tja, JT is natuurlijk ook niet heel vervelend om naar te kijken.

Tja, JT is natuurlijk ook niet heel vervelend om naar te kijken.

Ach... en dit is natuurlijk ook niet verkeerd

Ach… en dit is natuurlijk ook niet verkeerd

Zucht... hier maakt mijn innerlijke godin toch wel een dubbele flikflak van.

Zucht… hier maakt mijn innerlijke godin toch wel een dubbele flikflak van.

 
Zij zeggen dat het voor een vrouw heel gemakkelijk is om een vent te vinden. Zeker voor een simpele date (lees… one night stand). En tuurlijk…. het kan ook, maar dan moet je echt AL je standards laten varen. En sorry… maar die tijd heb ik gehad. Een leuke man ligt echt niet voor het oprapen.
 
Maar goed, om het toch maar weer te proberen (en ook een beetje om mijn vrienden te laten zien dat het echt niet makkelijk zo is), heb ik me toch maar weer aangemeld voor een datingsite. Of nee, voor 3! Tja, als je t doet, moet je t ook goeddoen. Twee zijn gratis (al blijkt dat gratis toch niet helemaal te kloppen), en een betaalde. Maar op die betaalde kan je je wel gratis aanmelden en een beetje rondneuzen. Paiq, Knuz en Pepper.
 
 
Even wat leuke foto’s bij elkaar zoeken (en misschien wat photoshoppen) en mijn profiel bijwerken en dan gaan met die banaan (nou, nou, nou)!
 
Ik ben benieuwd… Hebben jullie nog tips of trics?