Movie time! – The Delivery Man

Soms is er niets heerlijkers dan languit op de bank, onder een dekentje, poezen erbij, kop thee en een film kijken! Ondanks het lekkere weer had ik zondagochtend toch nog even zin om lekker onderuit te zakken. Boodschappen had ik die ochtend al vroeg gehaald (blijf het heerlijk vinden zo’n Appie die op zondag al om 10u open is).

Delivery Man

Delivery Man movie poster
Ik heb nog een paar onbekeken films, waaronder “Delivery man” met Vince Vaughn in de hoofdrol.

Vince (ja, ik mag Vince zeggen) speelt de rol van David Wozniak, een semiet nietsnut die eigenlijk alleen de dingen doet die hij leuk vindt en zo dus vooral onverantwoordelijk en onbetrouwbaar overkomt.
Zijn vriendin blijkt zwanger maar geeft aan het kindje alleen te willen opvoeden omdat ze op David nog nooit heeft kunnen bouwen.

Dan blijkt dat David in zijn jonge jaren (anonieme) spermadonor is geweest en dat zijn zaad gebruikt is om een kleine 533 kinderen te verwekken. Van deze 533 zijn er nu 142 naar hem op zoek en spannen een rechtzaak aan om hem te dwingen zich kenbaar te maken. Van deze al 142 kinderen (in de leeftijd vanaf 16 jaar) heeft hij een profiel en gaat naar een aantal op zoek, zonder aan te geven dat hij de vader is.

Delivery man is een lekkere feel good film met een vleugje humor. Geen enorme kaskraker, maar wel heel erg leuk om te zien! Kijk op IMDB voor meer info en de trailer.

Hebben jullie m al gezien? Of tips voor een andere feel-good movie? Laat hieronder dan een reactie achter!

Love S.