Mijn leven kan je prima in vakjes verdelen. Zo ook mijn Ā blog! šŸ™‚ Zie hier de categorieĆ«n waar ik mijn blog graag in opdeel. Klik op onderstaande titels of in het “drop down” menu linksboven onder “vakjes”.

My trips through the world:

Niets minder dan al mijn reisverslagen. Niet alleen die aan verweggistan, maar ook die van dichterbij. Dagje Amsterdam, Rotterdam of gewoon mijn eigen stadtjie Utregh.

Picture this:

Ik probeer van fotograferen mijn hobby te maken en een (goede) fotograaf te worden. Wat nog niet helemaal lukt, maar oefening baart kunst zeggen ze. Ik lees veel, maar doe nog te weinig. Als ik mooie plaatjes schiet zal ik deze hier plaatsen en ben dan heel benieuwd naar jullie reacties!

Yummie for the Tummie

Recepten, restaurantjes, drankjes en tips voor andere websites vol met heerlijkheden vind je hier allemaal terug.

Day Zero

Het is helemaal hip: een bucketlist. Dingen die je wilt doen voordat je gaat… Of zoals het day zero project: 100 dingen in 1001 dagen. Hier mijn lijst en ervaringen.

Read – Watch – Listen

Fijne, spannende, leuke boeken, series of films waar ik geen genoeg van krijg of mooie deuntjes die uit mijn speakers knallen. Ook dat deel ik graag met jullie. Zie hier…

An ordinary day

Een soort categorie “overigen”. Dingen als “lose it” (over afvallen), “gone with the panda” (mijn dating perikelen en speurtocht naar een leuke man) en andere dingen die ik niet verder kan onderverdelen vind je hier.