Of dit nou onder Read-Watch-Listen hoort of onder Guilty Pleasures, daar ben ik nog niet over uit. Ik neig naar het tweede. Maar de MTV serie “Ex on the Beach” is werkelijk geweldig!

Nou ja… geweldig. Eigenlijk is het verschrikkelijk. Maar dat maakt het juist zo leuk! Soms denk ik wel eens dat ik een van de weinigen (van mijn leeftijd) ben die hier nog naar kijkt. Maar ik kan er nix aan doen. I love it! Zit dus vanaf nu weer elke zondagavond voor de buis. (of kijk een van de 26 herhalingen later in de week)

Waar gaat het over?

Nou… ex-en op het strand dus. Op een mooie zonnige locatie in een of andere luxe villa met zwembad en vlak bij het strand, zijn een groepje mooie jonge mensen (vinden ze zelf ook heul erg) bij elkaar gezet. Een soort Big Brother meets Oh Oh Cherso, Geordie Shore en Paradise Island. De club denkt een paar leuke weken met elkaar door te brengen. Totdat er vanuit een iPad ‘t pingeltje voor n nieuw bericht te horen is. Het bericht vertelt dat er een paar jongelui naar het strand moet gaan om nieuw volk op te halen. Dat nieuwe volk is vaak een van de exen van de huidige bewoners.

Oude liefdes wordt nieuw leven ingeblazen of de vroegere love birds vliegen elkaar in de haren. Daarnaast wordt er natuurlijk nog flink wat afgeroddeld en gedate. Lekker plat. En dat zorgt dus voor leuke tv. Vind ik dan.

Vanaf zondag 16 augustus is alweer seizoen 3 op de buis. Pak een kopje thee of glas wijn erbij, zak onderuit op de bank en kijken maar!

Wat vinden jullie ervan? Ook een van jullie guilty pleasures of moet je er niet aan denken om dit zelfs maar 5 minuten te kijken?