Er was het afgelopen jaar (na Avengers en Spider-Man) bijna geen film waar ik meer naar uit heb gekeken dan naar Captain Marvel!! Bijpassende Nike AF1 stonden al sinds juli in de kast (of zaten aan mn voeten, want hey, schoenen zijn er om naar te kijken èn op te lopen). En nu dan EIN-DE-LIJK was het zo ver! De preview om 00.00u vannacht. Voelde alsof ik als klein meisje zat te wachten tot het nieuw jaar werd. 
En kan je zeggen… da’s nie zo makkelijk meer. (Tot 00u gaat nog, maar dan nog tot 3u niet indutten tijdens de film is lastiger)

Story:

Carol Danvers (wat is dat trouwens met die naam Danvers…), of Vers zoals ze door the Kree wordt genoemd, heeft bepaalde krachten en is onderdeel van een elite team “ Starforce”. Ze heeft alleen vage herinneringen aan wie ze was voordat ze die krachten kreeg. En natuurlijk is ze erg nieuwsgierig naar waar ze vandaan komt. 
Als ze per ongeluk in de jaren “90 op aarde belandt en het gevecht met Talos en een clubje Skrulls aangaat, komt ze er langzaamaan achter hoe de vork in de steel zit.

Review:

Ik heb weer heerlijk genoten (maar tja, dat doe ik van bijna elke film, i know!). Is het een ontzettende topper van een film? Nope. Het verhaal is misschien wat vlakjes. Soms is het zelfs een beetje fake allemaal. En je moet geen Avenger-achtige gevechtscenes verwachten. Maar al met al, vind ik het toch een 7,5 waard. Al is het alleen al vanwege de aanvulling op de hele MCU reeks.

Extra veel zin in End Game in april nu.

Extra:

De tribute to Stan Lee, aan het begin van de film en niet te vergeten de gebruikelijke cameo… <3

After credit scenes:

Lieve, lieve, lieve mensen, leer het nu eens: bij elke Marvel film zijn er after credit scenes. Dus blijf gewoon lekker zitten tot echt alle credits zijn geweest!