Nou ja, bucket list… ben niet van plan om “the bucket te kicken”  dus t zijn eigenlijk meer goede voornemens. Maar van voornemens heb ik altijd het gevoel dat die er zijn om je niet aan te houden. Net zoiets als dat regels er zijn om gebroken te worden.

En aangezien ik best een lange lijst heb van voornemens waar ik mij eigenlijk heel graag aan wil houden, noem ik het liever een bucket list, klinkt ook leuker. Oftewel; things 2 do in 2013!

Een aantal had ik eigenlijk al in 2012 willen doen, maar wegens omstandigheden en de nog steeds aanwezige smoesjes heb ik die de laatste 2 maanden maar opgegeven en toch maar afgesproken met muhzeluhf dat ik 2 januari wel een mooie datum vind om aan de lijst te beginnen. Komt ie:

  • Minimaal 2 blogs per week
  • Elke week foto’s maken (met camera of iPhone)
  • Foto’s hier of op andere sites plaatsen
  • (minimaal) 5kg afvallen
  • Nog maar 1x per week “slecht”/ongezond eten
  • 3x per week (of meer) minimaal 30min sporten
  • Meer leuke dingen doen met vriendinnen
  • Op jacht! :o)
  • Minimaal 1x per maand een spa-dagje (uit of thuis)
  • Fotografie cursus volgen

De lijst kan gedurende het jaar worden aangevuld met nieuwe buckets. Hebben jullie al plannen voor 2013?